دکوراسیون و معماری داخلی محیط های بهداشتی و درمانی
دکوراسیون فضاهای درمانی بهداشتی
بی شک هر چه دکوراسیون مطب گرم ، صمیمی و دوستانه تر باشد ، نه تنها بر آرامش و اعتماد مراجعه کنندگان تاثیر مثبت تری دارد بلکه بعنوان نشانه ای از احترام به آنان ناخودآگاه ، حس مبتنی بر خدمات درمانی بهتر در این مطب را در آنها ایجاد می کند . مانند تمام محیط های دیگر بایستی از قواعد چیدمان دکوراسیون پیروی کنیم . در شکل ایده ال دکوراسیون باید مطابق با حال و روز بیماران مراجعه کننده باشد
اخرین طرح های روز دنیا دکوراسیون فضاهای درمانی بهداشتی
دکوراسیون فضاهای درمانی بهداشتی
هیچ میدانستید که طراحی داخلی کلینیک، مهمترین موارد تاثیرگذار بر تجربهی بیماران و کارکنان را در نظر میگیرد؟ در واقع یک کلینیک درمانی باید محیطی تمیز، بهداشتی و راحت برای درمان و مراقبت از بیماران ایجاد کند و طراحی داخلی آن طوری انتخاب بشود که باعث ایجاد اعتماد و آرامش در بیماران بشود. فضای داخلی یک کلینیک باید با توجه به نیازها و محدودیتهای آن طراحی شود.
در ابتدا لازم است نیازهای کلینیک شناسایی و تعیین بشود که میتواند شامل تعداد اتاقهای معاینه و عمل ، بخش انتظار بیماران، اتاقهای اشعه، اتاقهای آزمایشگاهی و امکانات پشتیبانی مانند دستشویی و آشپزخانه باشد.
در مقولهی طراحی کلینیک، فضاهای محدودی وجود دارد که ما معماران میتوانیم با طراحی راحت و آزاد ارائه دهیم. این فضاها شامل اتاق انتظار، قسمت پذیرش و فضای خارجی مانند حیاط خلوت و تراس است. این فضاها جایی هستند که معماران میتوانند شخصیت محیط درمانی را در آن به نمایش بگذارند. معماران و طراحان داخلی به طور مستقیم در برآوردن نیازهای جامعه مشارکت دارند و بخشی از نقش اجتماعی آنها همیاری برای حال خوب و سلامتی روان افرادی است که روزانه از این فضاها استفاده میکنند.